Fortnox

 • Slide Image
  Smart & enkel administration med
  Fortnox hjälper dig att hålla ordning på fakturor, betalningar,
  bokföring, löner och mycket mer!

  Bli effektivare och spara tid genom att använda Fortnox webbaserade
  affärssystem för din administration

Vad är fortnox?

Fortnox är Sveriges ledande leverantör av internetbaserade program för företag, föreningar samt redovisnings- och revisionsbyråer.
Affärsiden är att erbjuda ett brett sortiment av internetbaserade program som är enkla att lära sig och att använda, men som ändå är kraftfulla och funktionsrika nog för att möta de flesta behov och önskemål.


Beställ fortnox här

Steg 1

Program och antal licenser

Bokföring

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Med funktioner som projektredovisning, dagskasseregistrering, kontoavstämning, leverantörsreskontra och möjlighet att skicka betalfiler mellan programmet och din bank, förenklar vi din vardag.
Läs mer

Fakturering

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Med vårt program skapar du enkelt dina fakturor och får en tydlig överblick över kundreskontran. Lika enkelt sköter du e-fakturor, kontantfakturor, ROT/RUT avdrag och OCR-hantering.
Läs mer

Offert & Order

Pris/månad: 59 kr/29 kr*

Med Fortnox Order skapar du enkelt offerter, orderbekräftelser och följesedlar som är kopplade till varandra och även kan kopplas till faktureringen, och får samtidigt en överblick av ditt affärsläge.
Läs mer

CRM Säljstöd

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Hantera alla dina kontakter, möten och utskick i vårt flexibla säljstöd. Vem köper vad? Och när? En tydlig och aktuell bild över dina kunder gör affärerna enklare och mer lönsamma.
Läs mer

Autogiro

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Förenkla din hantering av återkommande fakturering. Du sparar mycket tid genom att slippa arbetet med påminnelser och krav – banken ser till att pengarna finns på ditt konto på förfallodagen.
Läs mer

Byråpartner

Pris/månad: 100 kr per användare

Fortnox Förening

Pris/månad: 99 kr inkl moms

*Extra användarlicens **9kr/skapat lönebesked

Lön **

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Ett program för företag som på egen hand enkelt vill ha koll på allt från lönebesked och arbetsgivardeklarationer till kontrolluppgifter.
Läs mer

Lön Personlig

Pris/månad: 19 kr/19 kr*

Låt dina anställda själva gå in och rapportera sin sjukdom, övertid, semester med mera. De kan också själva hämta lönebesked, se innestående semesterdagar samt komp/flextid.
Läs mer

Tidredovisning

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Hur mycket du och dina anställda arbetar är viktigt att veta för dina affärer. Med vår tidredovisning får du snabbt kontroll på verksamheten och kan enkelt koppla till faktureringen.
Läs mer

Tidredovisning Personlig

Pris/månad: 19 kr/19 kr*

För en användare som endast ska rapportera tid för sig själv och kunna ta ut rapporter på endast sin egen rapporterade tid.
Läs mer

Arkivplats

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Skanna dina fakturor och verifikat för koppling till bokföringen och lagra dina viktiga filer och dokument online för att enkelt dela dem med dina medarbetare.
Läs mer

Anläggningsregister

Pris/månad: 99 kr/59 kr*

Med vårt anläggningsregister får du den nödvändiga kontrollen över inventarier, garantisedlar och avskrivningar och överför enkelt de automatiserade avskrivningarna till bokföringen.
Läs mer
*Extra användarlicens **9kr/skapat lönebesked

Steg 2

Dina uppgifter

Företaget
Kontaktperson

*Obligatoriska uppgifter. Till din e-postadress skickas inloggningsuppgifterna.

Steg 3

Leverans och fakturering

Leverans

Efter att du har lagt din beställning så skickas ett mail till dig med inloggningsuppgifter. Sen är det bara att köra igång.

Faktureringsperiod

12 månader
3 månader

Vid faktureringsperiod per 12 månader betalar du endast för 11 månader!Jag har läst och godkänt
Användaravtalet

Skicka beställning

Kontaktuppgifter

Contact our Honeypot department if you are desperate to be a spammer.