Utvecklingsavdelningen

 • Slide Image
  {development: true}
  Vi hjälper dig att få dina och andras tjänster att mötas och presenterar
  dessa på rätt sätt för dina kunder. Vi rationaliserar, effektiviserar och
  automatiserar.

  Låt våra system göra jobbet!
  Slide Image

Utvecklingsavdelningen

Era tjänster på internet kan motsvara er verksamhet bättre

Vi har lång erfarenhet av stora databasdrivna siter. Vi arbetar mycket med att hjälpa kunder skapa gränssnitt mot bakomliggande system och det finns ofta stora möjligheter att automatisera informationsflödet. Ni kan ge era kunder mycket aktuell och korrekt information utan något ytterligare manuellt arbete. På samma sätt drar ni nytta av tekniken när ni behöver information från era kunder då ni kan styra vilken information som samlas in och får den att hamna där den skall direkt.

Vi har mångårig erfarenhet av de vanligaste programspråken och i alla år har vi hållt oss uppdaterade med den senaste tekniken. Framförallt kan vi ge våra kunder gränssnitt som håller länge.

Det finns många sätt att besöka era tjänster på internet och via responsiv design ser vi till att ni ser bra ut oavsett om man besöker er via mobil, platta, TV eller dator.

E-Handel

Vi har hjälpt ett flertal kunder att, via internet, sälja sina produkter till återförsäljare eller slutkunder genom att integrera vår e-handelslösning som fullt ut fungerar mot kundens affärssystem. Några exempel är:

Värnamo Sängkläder (B2P, Garp)
Hammargårdens Sambruksförening (B2B, Pyramid)
Eight Market AB (B2B, Pyramid)

Synlighet, sökmotoroptimering (SEO)

De flesta företag representeras idag på internet på något sätt, men många känner att man syns för dåligt. Vi kan hjälpa er med att fångas upp bättre av sökmotorer och således göra er träffyta vid sökningar bredare. Och få vikten av er information att väga tyngre. Denna typ av arbete brukar förkortas SEO (Search Engine Optimization).

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig med detta under rubriken SEO.

Kontaktuppgifter

Contact our Honeypot department if you are desperate to be a spammer.